Gym Challenge Box Break

  • 2 699 kr

Produkten är tyvärr slut i lager!

Dela

Priset avser 1 Gym Challenge Booster Pack.

Nu är det dags för vår femte vintage box break och det är från Gym Challenge. I denna box är en av top hitsen Blaine's Charizard. Boxen kommer att öppnas LIVE på Twitch https://www.twitch.tv/poketalkse 3 December 19:00.

Denna gång blir det inte billigare för de som vill öppna kontra om man vill ha sealed. MEN ni som vill öppna får skicka ett kort per öppnat paket till PSA Gratis, värde 329kr.

Boxen är försluten från fabrik och öppnas på livesändningen. Där av garanterar vi ovägda Booster Packs. Ni kan välja att få de öppnade LIVE på sändningen eller få de hemskickade oöppnade. I det fallet kommer vi ta er booster och sätta i en försluten plastficka med en tamper proof med ett unikt serienummer på som bevis på att boostern INTE är vägd eller resealed. Live sändningen kommer att sparas på Twitch kanalen samt läggas upp på YouTube som dokumentation och bevis. 

Under Livesändningen kommer vi att ha hela 12 stycken Giveaways med ett totalt värde av 4000kr. Det stora giveaway priset är en Charizard UPC! För varje booster ni köper får ni en lott och kan därmed vinna flera gånger om ni köper fler än 1 booster. 

VMB Appliceras.