1st Edition Fossil Box Break

  • 2 899 kr

Produkten är tyvärr slut i lager!

Dela

Priset avser 1 1st Edition Fossil Booster Pack.

Nu är det dags för vår andra vintage box break och det är en 1st Edition ifrån det fina settet Fossil. Boxen kommer att öppnas LIVE på Twitch https://www.twitch.tv/poketalkse 5 Juni 18:00.

Pris för öppnad Booster Pack på Live: 2599:-

Pris för sealed Booster Pack: 2899:-

OBS För er som vill få Paketet öppnat live använder ni rabatkodden "ÖPPNA" i kassan.

2 paket öppnade: använd kod ”öppna2”

3 paket öppnade: använd kod ”öppna3”

Då får ni det billigare priset. Notera att om ni vill få både något pack sealed pch något öppnat måste ni göra separata beställningar så att priserna blir rätt. 

Boxen är försluten från fabrik och öppnas på livesändningen. Där av garanterar vi ovägda Booster Packs. Ni kan välja att få de öppnade LIVE på sändningen eller få de hemskickade oöppnade. I det fallet kommer vi ta er booster och sätta i en försluten plastficka med en tamper proof med ett unikt serienummer på som bevis på att boostern INTE är vägd eller resealed. Live sändningen kommer att sparas på Twitch kanalen samt läggas upp på YouTube som dokumentation och bevis. 

Under Livesäningen kommer vi att ha hela 15 stycken Giveaways med ett totalt värde av 4500kr. För varje booster ni köper får ni en lott och kan därmed vinna flera gånger om ni köper fler än 1 booster. 

Raukcard Gradering! Alla som väljer att få sina boosters öppnade LIVE får skicka ett kort till Raukcard för gradering kostnadsfritt!

VMB Appliceras.