Top Loader 9-Pocket Pärm

  • 299 kr

I lager.
Dela

Priset avser 1 pärm.


Håll dina Pokémon-kort säkra och organiserade med vår Pärm som är perfekt för top loaders. Med 9 fickor och 24 sidor erbjuder denna pärm en idealisk lösning för att visa upp och skydda dina värdefulla kortkollektioner. Tillgänglig i en mängd olika färger, inklusive Red, Denim, Turqouise och Black, kan du nu lägga till en extra touch av färg och stil till din Pokémon-samling.

Funktioner och fördelar:

  • Designad för toploaders: Passar perfekt för att säkert hålla dina Pokémon-kort i toploaders och förhindra skador eller buckling.
  • 9 fickor: Organisera dina kort enkelt och bekvämt för att snabbt hitta dina favoriter eller bygga dina mest kraftfulla däck.
  • 24 sidor: Tillräckligt med utrymme för att rymma din växande kortsamling medan den fortfarande är kompakt och lätt att hantera.
  • Färgglada alternativ: Välj mellan en rad levande färger för att matcha din personliga stil eller reflektera dina favorit-Pokémon.
  • Högkvalitativ konstruktion: Tillverkad av material av högsta kvalitet för att säkerställa långvarigt skydd för dina Pokémon-kort.
  • Perfekt för samlare: Oavsett om du är en nybörjare eller en erfaren samlare, är denna pärm ett måste för att visa upp din passion för Pokémon.

Användningsområden:

Denna Pokémon-pärm är inte bara ett funktionellt verktyg för att hålla dina kort organiserade, det är också ett utmärkt sätt att uttrycka din kärlek till Pokémon-världen. Perfekt för träningssessioner, turneringar eller bara för att visa upp din samling för vänner, är denna pärm ett oumbärligt tillbehör för alla Pokémon-tränare.

Gör din Pokémon-upplevelse ännu mer minnesvärd med vår Pokémon-pärm för topplastare. Beställ nu och ta dina Pokémon-äventyr till nästa nivå!