1st Edition Team Rocket Box Break

  • 3 499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager!

Dela

Priset avser 1 1st Edition Team Rocket Booster Pack.

Nu är det dags för vår andra vintage box break och det är en 1st Edition ifrån det fina settet Team Rocket . Boxen kommer att öppnas LIVE på Twitch https://www.twitch.tv/poketalkse 31 Oktober 18:00.

Boxen är försluten från fabrik och öppnas på livesändningen. Där av garanterar vi ovägda Booster Packs. Ni kan välja att få de öppnade LIVE på sändningen eller få de hemskickade oöppnade. I det fallet kommer vi ta er booster och sätta i en försluten plastficka med en tamper proof med ett unikt serienummer på som bevis på att boostern INTE är vägd eller resealed. Live sändningen kommer att sparas på Twitch kanalen samt läggas upp på YouTube som dokumentation och bevis. 

Under Livesäningen kommer vi att ha hela 14 stycken Giveaways med ett totalt värde av 4000kr. För varje booster ni köper får ni en lott och kan därmed vinna flera gånger om ni köper fler än 1 booster. 

Raukcard Gradering! Alla som väljer att få sina boosters öppnade LIVE får skicka ett kort till Raukcard för gradering kostnadsfritt!

När ni gör köpet skriver ni en kommentar på beställningen om ni vill ha boostern öppnad eller inte. 

VMB Appliceras.