PSA Gradering Crossover Bulk

  • 299 kr
I lager.
Dela

Priset avser inskick av 1 kort till PSA för gradering genom Crossover Bulk tjänsten.

OBS VIKTIGT LÄS INNAN KÖP!

Nuvarande handläggningstid för PSA Bulk är 65-90 dagar enligt PSA själva. Detta kan bli försenat samtidigt som det kan komma tidigare, detta är ingenting PokeTalk Ansvarar för. 

OBS DENNA TJÄNST ÄR ENDAST FÖR KORT SOM REDAN ÄR GRADERADE AV ANDRA GRADERINGS FÖRETAG SÅ SOM BECKET, CGC OSV. DET FINNS MÖJLIGHET TILL ATT LÄGGA LÄGSTA BETYG SOM KORTET MÅSTE UPPNÅ FÖR ATT PSA SKA ÖPPNA UPP GRADERINGS HÅLLAREN OCH OMVANDLA TILL PSA. DET VILL SÄGA: NI KAN ANGE MINIMUM BETYG SOM PSA 10, UPPNÅR ERA KORT INTE EN 10:A SÅ KOMMER PSA INTE ATT RÖRA ERT KORT UTAN FRAKTAS HEM TILL ER SÅ SOM NI SKICKADE IN DET. PSA TAR DOCK FORTFARANDE UT AVGIFT FÖR DETTA. OM NI VILL HA MINIMUM BETYG SKRIVER NI DET I MEDDELANDE RUTAN NÄR NI GÖR BESTÄLLNINGEN ANNARS KAN KORTET FÅ VILKET BETYG SOM HELST.

OBS Denna tjänst är INTE lämplig för signerade kort och booster paket! 

Du som kund står alltid för returfrakten från oss till dig när korten är färdig graderade, även om beställningen överstiger summan för frakt fritt! Vi hör av oss när det är dags för hem skick av korten för retur frakt kostnaden. 

I priset ingår:

  • Hantering och förberedelser av era kort
  • Gradering av 1 kort hos PSA med tjänsten Bulk (Max Värde 199USD)
  • Frakt till och från PSA
  • Tull och Moms

Utskicken sker i slutet av varje månad och det är ditt ansvar som kund att få era kort till oss SENAST sista dagen innan månaden är slut. Det är viktigt och fördel aktivt om ni kan gå med i vår discord där vi alla kan ha en öppen dialog där alla sorts frågor kommer att besvarar. Där kommer regelbundna uppdateringar från oss att ske med när utskicket gått och när det kommit fram till PSA och när det är på väg hem. Samt vilken del i graderings processen som era kort befinner sig i just nu! Länk till vår Discord: https://discord.gg/fYcUpDb76r

Efter att ni har köpt tjänsten ska ni packa och skicka era kort till:

OBS ENDAST Spårbart: Vaso Colic Vallgatan 22, 41116 Göteborg, 0765650193. Viktigt att ta med telefon numret när ni bokar frakten!

OBS ENDAST Frimärke: Vaso Colic Övre Olskroksgatan 16, 41667 Göteborg.

Vi ser helst att ni skickar korten i penny/soft sleeves samt en semi rigid. Top loaders går också bra men semi rigids och card savers är att föredra. OBS! Det är kundens ansvar att era kort kommer fram till oss på ett säkert sätt. Vi ansvarar inte för dåligt paketerande vilket lett till skador på era kort! Skicka paketet i samma namn som ni gjort i beställningen så vi vet vems kort vi fått in eller skriv ner all information så som namn osv på en lapp som ni skickar med i paketet.

Vi lämnar inga garantier på några betyg hos PSA utan det är PSA själva som graderar och bestämmer betyg. PSA Accepterar ENDAST äkta kort. Har ni något speciell/error kort eller några som helst speciella förfrågningar är det bara att skriva det som en kommentar på beställningen eller kontakta oss på Instagram @poketalkse

Era kort kommer att försäkras till det GRADERADE värdet vid tiden av försäkrings handläggningen till en maximal summa av 199USD. Värdet kommer att bestämmas av hemsidor så som EBAY.com 

Om ni skickar kort som är värda väldigt mycket mer än 199USD  kan PSA göra en "upcharge" dvs gå upp till nästa nivå av gradering som är dyrare eftersom att ert kort inte faller under 199USD  värdet. I detta fall står kund för mellanskillnaden.

När ni gör köpet accepterar ni dessa villkor samt våra köpevillkor som ni kan läsa här här, vi accepterar inga som helst returer på denna tjänst. Är det något fel får ni höra av er till oss senast inom 7 dagar av att ni fått hem era kort så ska vi göra vårt bästa för att lösa situationen.