Brilliant Stars Premium Checklane Salamence Booster Pack

  • 79 kr

Produkten är tyvärr slut i lager!

Dela

Priset avser 1 Booster pack, Salamence artwork. 10 kort per booster! 

 TILLVERKARENS TEXT:

Pokémon VSTAR bygger vidare på Pokémon V och kommer att spela en stor roll i Pokémon TCG metagame. Varje Pokémon VSTAR har en VSTAR-kraft – en förmåga eller en attack – med en mycket stark effekt som kan avgöra en strid. Spelare kan endast använda en VSTAR-kraft per spel och den som använder en VSTAR-kraft måste vända på en VSTAR-markör under striden.
 
Utöver sina VSTAR-krafter har Pokémon VSTAR hög HP och attacker med stor skada och ger två priskort när de slås ut.
 
Tränare kan se fram emot Arceus VSTAR, Charizard VSTAR, Shaymin VSTAR och Whimsicott VSTAR i Sword & Shield – Brilliant Stars. Expansionen kommer även att innehålla en särskild Trainer Gallery-kortuppsättning som består av 30 kort med konst av fansens favorittränare och -pokémon.
 
Sword & Shield – Brilliant Stars som finns i booster pack, elittränarboxar och specialsamlingar kommer att innehålla följande:
 

  • 20 Pokémon V och 15 full-art Pokémon V
  • Fyra nya Pokémon VSTAR
  • Tre nya Pokémon VMAX
  • 22 tränarkort och sex full-art Supporter-kort
  • Ett nytt Special Energy-kort

 
Dessutom kan tränare hitta Pokémon VSTAR i Pokémon TCG: Leafeon VSTAR-specialsamlingen och Pokémon TCG: Glaceon VSTAR-specialsamlingen när de släpps under det första kvartalet 2022. Alla dessa VSTAR-specialsamlingar inkluderar ett kampanjkort med Leafeon V eller Glaceon V, ett etsat kampanjkort och etsat jumbokort med Leafeon VSTAR eller Glaceon VSTAR, en VSTAR-akrylmarkör och fem Pokémon TCG booster pack.